Over mij

Bijles Engels - Antonie - Les van AntonieMuzikant, natuurgids, peer-educator en ondernemer.

Mijn naam is Antonie Harms. Zanger en gitarist van The Blind Roofers, natuurgids bij de Natuurschool, peer-educator bij Diversion en eigenaar van Les van Antonie, een kleinschalige eenmanszaak voor bijles en examentraining Engels en studiebegeleiding.

School en muziek 

Na de havo op het Parcival College Groningen (Vrije School), begon ik aan de opleiding Leraar Engels aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Na het behalen van mijn Propedeuse nam ik het gewaagde besluit afscheid te nemen van de opleiding en me volledig te storten op de muziek. Twee jaar lang speelde ik met The Blind Roofers overal en nergens. In 2014 wonnen we de POPGroningen Talent Award en in 2016 presenteerden we onze debuut-EP Lost in Wander in Vera.

De meeste mensen kennen mij als zanger en gitarist, maar er is meer dan het maken van muziek. Ik ben altijd bijlessen Engels blijven geven. Sinds tweeënhalf jaar begeleid ik scholieren die moeite hebben met Engels. In oktober 2016 begon ik met het opzetten van Les van Antonie. Want voor mij is de behoefte om jongeren te helpen en te begeleiden minstens zo groot als de behoefte om muziek te maken.

Onder de kopjes Bijles Engels en Examentraining Engels kunt u meer lezen over mijn visie en wat ik aanbied.